1. A. MaiB. NgaC. HiD. Hoa
2. A. howB. whatC. PeterD. who
3. A. myB. nameC. yourD. his
4. A. LindaB. meetC. TonyD. Peter
5. A. amB. isC. spellD. are

II. Chọn câu trả lời đúng.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 1 lớp 3 môn tiếng anh

1. How _________ you?

A. am

B. is

C. are

D. it

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. later

B. late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. he

B. she

C. that

D. dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. year

B. old

C. do

D. name

9. Hi. My name ……Nam.

A. is

B. are

C. am

D. and

10.How are….?

A. your

B. you

C. she

D. he

III. Read & match.

1. HelloA. are you?
2. Hi,B. thanks.
3. HowC. I’m Nam
4. I’m fine,D. khổng lồ meet you.
5. NiceE. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word lớn make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ to

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read and tiông xã True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primaryschool. This is my best friover Mai. She is eight years old too. They are Peter & Lindomain authority. Peter isseven và Lindomain authority is nine. They’re my friover too.

1. Nam is eight years old.

2. His best frikết thúc is Linda.

3. Lindomain authority is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter and Linda are Nam’s friend

Đáp ánđề thi học tập kì 1 giờ đồng hồ Anh lớp 3

I. Tìm tự không giống loại

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Chọn giải đáp đúng.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read and match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word khổng lồ make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice to lớn meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read & tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Đề thi cuối kì 1 lớp 3 môn giờ Anh

I.Chọn trường đoản cú khác loại

1.nameshehethey
2.classroomlibraryitbook
3.smallIt’sbignew
4.bookthatpenpencil
5.myyourbrotherhis

II. Chọn giải đáp đúng

1. How _________ you?

A. am

B. is

C. are

D. It

2. Good bye. _________ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3……….. it a pen?

A. is

B. See

C. am

D. bye

4. It is ___________ table.

A. is

B. a

C. an

D. you

5. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

6. How _________ she?

A. am

B. is

C. are

D. It

7. Hello. Nice khổng lồ ______ you.

A. What

B. See

C. How

D. Are

8. It ________ a dog.

A. is

B. See

C. am

D. bye

9. It is ___________ táo Apple.

A. is

B. a

C. an

D. you

10. __________. I am Linda.

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

III. Sắp xếp phần đông từ bỏ dưới đây thành câu hoàn hảo.

1. name’s / Li Li/ my.

…………………………………

2. I’m/ thank/ you/ fine.

…………………., ……………

3. your/ please/ book/ open.

…………………………………

4. in/ may/ out/ I/ ?

…………………………………

5. this/ school/ my/ is.

…………………………………

Đáp ánĐề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ Anh

I.Chọn trường đoản cú khác loại

1. name 2. it 3. It’s 4. that 5. brother

II. Chọn giải đáp đúng

1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A

III. Sắp xếp phần đa tự tiếp sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1. My name is Li Li.

2. I’m fine, thank you.

3. Open your book, please.

4. May I go out?

5. This is my school?

Đề thi môn Tiếng Anh 3 học tập kì 1năm học năm trước – 2015

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. is Linda.

a. name b. is c. I am

2. What is ………name?

a. name b. my c. your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. b. It’s a pencil. c. It’s a rubber.

4. How vị you ……. your name?

a. what b. is c. spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. who c. What

6. What is this?

a. It’s a book. b. It’s a computer. c. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. b. Yes, it is. c. it is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. school Queen

II. Thêm vào trong 1 vần âm nhằm tạo ra thành một tự hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. fr_end

III. Nối số đông trường đoản cú Tiếng Việt làm việc cột A phù hợp với phần lớn từ Tiếng anh sống cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) thứ chuốt viết chìd/ School bag
5) cái cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) viên tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp xếp những trường đoản cú thành câu hoàn hảo. (2 điểm)

1. fine./ Thank/ I/ you/ am.

=> …………………………………..

2. do/ spell/ name/ how/ your/ you?

=> …………………………………….

3. Mai/ am/ I/ .

=> …………………………………….

4. are/ How/ you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án Đề thi học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh 3năm năm trước – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào trong 1 chữ cái nhằm chế tạo thành một từ hoàn chỉnh: (1điểm) Mỗi câu đúng 0,25đ.

a. computer b. Library

c. pencil d. friend

III. Nối các từ Tiếng việt sinh hoạt cột A cân xứng cùng với phần nhiều từ Tiếng anh ở cột B (2 điểm) Mỗi câu đúng 0,25đ.

1- c 2- a 3- b 4- g 5- d 6-h 7- e 8- f

IV. Sắp xếp thành câu hoàn hảo. (2 điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1. I am fine. Thank you.

2. How vì you spell your name?

3. I am Mai.

4. How are you?

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm) Mỗi câu đúng 0,5đ.

1. My name is + name.

2. I am fine.

Đề thi học kì 1 lớp 3 môn tiếng Anhsố 1

I. Chọn từ khác các loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu vấn đáp đúng trong ngoặc, tiếp đến viết vào vị trí trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hvà down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp đầy đủ trường đoản cú dưới đây thành câu trả chỉnh

1. is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. a/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

Đáp ánĐề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anhsố 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a mèo.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi tiếng Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. Find the odd one out.

1. A. howB. whatC. Peter
2. A. myB. nameC. your
3. A. LindaB. meetC. Tony
4. A. amB. isC. spell
5. A. howB. helloC. hi

II. Reorder the words to make correct sentences.

1. my/ is/ name/ Nam./

2. your/ what/ name/ is/ ?/

3. later/ you/ Bye./ see/.

4. you/ are/ how/ ?/

5. am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Lindomain authority.D. Nice khổng lồ meet you, too.
5. Nice to meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How do you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________

Đáp ánĐề thi giờ Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. 1. Peter; 2. name; 3. meet; 4. spell; 5. how

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vì chưng you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3 chiều.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ đồng hồ Anh học kì 1 lớp 3số 3

I. Reorder the letters to lớn have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order khổng lồ make correct sentence.

1. is/ my/ This/ frikết thúc./ new/

2. are/ How/ Linda?/ you,/

3. is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The thể hình _________ old.

Đáp ánĐề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. name; 4. spell; 5. what; 6. class; 7. take; 8. dog;

II. 1. This is my new frikết thúc.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How vày you spell your name?

III. 1. Yes; 2. it isn’t/ it is not.; 3. is ;4. is

Bộ đề thi học tập kì 1 môn Tiếng Anh lớp 3 chương trình mới

Đề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh số 1

I. Chọn từ bỏ khác một số loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Chọn câu trả lời đúng trong những ngoặc, tiếp đến viết vào nơi trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your h& down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp gần như từ dưới đây thành câu hoàn chỉnh

1. is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. a/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

…………………………………………

Đáp án Đề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ Anh số 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cát.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi tiếng Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. Find the odd one out.

1. A. howB. whatC. Peter
2. A. myB. nameC. your
3. A. LindaB. meetC. Tony
4. A. amB. isC. spell
5. A. howB. helloC. hi

II. Reorder the words to make correct sentences.

1. my/ is/ name/ Nam./

2. your/ what/ name/ is/ ?/

3. later/ you/ Bye./ see/.

4. you/ are/ how/ ?/

5. am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice to meet you, too.
5. Nice lớn meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How vày you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________
Đáp án Đề thi tiếng Anh lớp 3 học kì 1 số 2

I. 1. Peter; 2. name; 3. meet; 4. spell; 5. how

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vì you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. Reorder the letters to lớn have sầu the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order to make correct sentence.

1. is/ my/ This/ friover./ new/

2. are/ How/ Linda?/ you,/

3. is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The gym _________ old.

Đáp án Đề thi giờ đồng hồ Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. name; 4. spell; 5. what; 6. class; 7. take; 8. dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How bởi you spell your name?

III. 1. Yes; 2. it isn’t/ it is not.; 3. is ;4. is

Đề bình chọn học kì 1 lớp 3 môn Tiếng Anh

A. LISTENING.

Part 1: Listen và match.

Ví dụ: 0 → B

*

Part 2: Listen & number.

*
*

B. READING AND WRITING

Part 1: Look và circle the best answer.

*

Part 2: Look & fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

*

Part 3: Re-order the words khổng lồ make the sentences.

1. your / Cthua kém / , please. / book

→…………………………………………………….

2. her / What / name ? / is

→…………………………………………………….

3. you / much. / Thank / very

→…………………………………………………….

4. vì chưng / How / spell / you/ name? / your

→…………………………………………………….

Part 4: Look và choose the best answer.

Ví dụ: .

*

0. I play_________

A. basketball

B. badminton

C. chess

1. These are my_________________

*

A. notebooks

B. pencil cases

C. rulers

2. I play ____________________

*

A. table tennis

B. football

C. chess

3. Do you like____________?

*

A. hide-and-seek

B. skating

C. skipping

4. I’m_________________ years old.

*

A. ten

B. eight

C. six

Part 5: Match each question with a suitable answer.

AKết quảB
1. How are you?a. My name is Peter
2. What’s your name?b. I’m eight years old.
3. How old are you?c. I play chess
4. What vày you vày at break time?d. I’m fine. thank you.

Part 6: Read và complete the paragraph with the suitable word.

nine – name – school – is

Hello. My (1)_____________ is Nga. I’m (2)______________years old. I’m in class 3A. This is my (3)_____________. It’s big. It has ten classrooms, a thể hình, a library and a computer room. It (4) _____________ very beautiful.

Đáp án đề thi

A. Listening

Part 1: Listen & draw the lines.

Key:

1. A

2. D

3. E

4. C

Part 2: Listen & number.

1. b

2. a

3. d

4. c

B. Reading and writing

Part 1: Look and circle the best answer.

1. pen

2. library

3. football

4. nine

Part 2 : Look và fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

1. Cthất bại your book, please.

2. What is her name?.

3. Thank you very much.

4. How vì you spell your name?

Part 3: Re-order the words lớn make the sentences.

1. Openyour book, please!

2. These are my pencils.

3. My school is big.

4. I lượt thích badminton.

Part 4: Look and choose the best answer.

1. B

2. A

3. C

4. B

Part 5: Match each question with a suitable answer.

1. E

2. A

3. B

4. D

Part 6: Read & complete the paragraph with the suitable word.

1. name

2. nine

3. school

4. is

Đề chất vấn học tập kì 1 môn Tiếng Anh lớp 3

ĐỀ SỐ 1

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng độc nhất vô nhị. (4 điểm)

1. Hello, My ………. is Linda.

a. name b. is c. I am

2. What is ………name?

a. name b. my c. your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. b. It’s a pencil. c. It’s a rubber.

4. How vị you ……. your name?

a. what b. is c. spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. who c. What

6.What is this?

a. It’s a book. b. It’s a computer. c. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. b. Yes, it is. c. it is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. school Queen

II. Thêm vào trong 1 vần âm để chế tạo ra thành một tự hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. fr_end

III. Nối số đông tự Tiếng Việt sinh hoạt cột A cân xứng cùng với đều trường đoản cú Tiếng anh nghỉ ngơi cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) quả táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) thiết bị chuốt viết chìd/ School bag
5) loại cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) viên tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp xếp các tự thành câu hoàn chỉnh. (2 điểm)

1. fine. /Thank / I / you / am.

=> …………………………………..

2. do/ spell / name / how / your / you?

=> …………………………………….

3. Mai / am / I / .

=> …………………………………….

4. are / How / you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án:

I. Khoanh tròn chữ cái a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng duy nhất. (4 điểm)

Mỗi câu đúng 0,5đ.

Xem thêm: 1 Usd, 100 Usd, 1000 Usd Bằng Bao Nhiêu Tiền Việt Nam, Quy Đổi: 1 Đô La Mỹ

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một trong những chữ cái nhằm chế tạo thành một tự hoàn chỉnh: (1điểm)

Mỗi câu đúng 0,25đ.

computer b. Library

pencil d. friend

III. Nối phần nhiều từ bỏ Tiếng việt nghỉ ngơi cột A cân xứng với các trường đoản cú Tiếng anh sinh hoạt cột B (2 điểm)